19 Mart 2009 Perşembe

PAÇANGAYI NASIL YAPARSINIZ?


MALZEMELER:
SİVRİ BİBER
DOMATES
PASTIRMA
YUFKA
KAŞAR PEYNİR
BEYAZ PEYNİR

BİBERLERİ İNCECİK KIYDIKTAN SONRA
RENDELENMİŞ DOMATES VE ÇEMENSİZ PASTIRMAYI ÖNCE İYİCE PİŞİRİN(BENİMKİNİN FARKI BU SADECE)
RENDELENMİŞ KAŞAR VE BEYAZ PEYNİRİ AYRI BİR KAPTA HAZIRLAYIN.
SEKİZE BÖLDÜĞÜMÜZ ÜÇGEN YUFKALARA ÖNCE PEYNİR
DAHA SONRA PİŞİRDİĞİMİZ KARIŞIMDAN KOYUP PAÇANGA TİPİ SARIYORUZ.
KIZGIN YAĞDA PİŞİRİYORUZ....
MMMMM CANIM İSTEDİ VALLA!

Hiç yorum yok: