6 Ocak 2012 Cuma

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Yapma usta yanacaksın:)Sen yanarsan biz yanarız biz yanarsak her kes yanar.

FFatiHH dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Hatsumomo dedi ki...

Sevgili F.D Seni anlayabiliyorum,çok gençsin olaylara sadece kendi dünyana göre bakıyorsun.Kınamıyorum,eleştirmiyorum.
Ama benim gördüklerim başka;Herşeyden önce müslümanlığıma yakışmayacak zihniyet olduğunu düşünüyorum..Bu klişe olsun diye söylenmiş bir söz değil,Kur'an 10 yıldır araştırıyorum buda bana bir bakış açısı verdi.Ben birtek yaradana ve onun emirlerine itaat ederim.Kendi menfeatlerini dine bulaştıranlara değil :( Sevgiler ;Kızsanda haklılığıma inanıyorum :)



Ustam :
Ben yanmasam,

sen yanmasan,

biz yanmasak,

nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa..:) Susturulmak çok tehlikeli bir şeydir ustam :)

FFatiHH dedi ki...

kızmak mı :) ben sen haksızsın demedim ki. itaat konusunda söylediklerin sebebi ile ben uzak durdum hep. O cu bu cu olmak benim işim değil. Aklımı kiraya vermek de yapacağım bişey değil. Ayrıca mantıksız giden çok şey gördüm. Eleştiri kültürü yok. Bu yüzden işte yokum orda. Bazı şeylerin oku çıktığı da ortada. Benim demek istediğim adalet hep birilerine daha adil olarak var. Daha önceleri rahatsız edildim . Şimdi ise rahatsız oluyorum. Sandığın gibi biri değilim. Kızmak kelimesini kullandığın için üzüldüm dostum.

Hatsumomo dedi ki...

(Önce düzeltme yapalım,bir yere itaat ettiğini ima etmedim ,genel içindi )
Ama üniversite gençliğine aşılanan bir mantık var günümüzde,bunu medya ,sosyal medya vs besliyorlar.Sorun şu ki;bir zamanlar haksızlığa uğradığını düşünenler,şimdi aynı hataları kendileri yapıyorlar ,bu da ülkede sadece gücün el değiştirmesi o kadar..Mntık aynı Tabi şimdi alelacele burdan anlatabildim mi bilmem :)Sevgiler sana :D